Societat

Investiguen si l’arribada de migrants de l’avió que va aterrar d’emergència a Palma va ser organitzada

La Policia ha detingut 12 passatgers que van fugir corrent per la pista i en busca una dotzena més

L’aeronau feia el trajecte Marroc-Turquia i va aterrar d’emergència aquest divendres a la nit per la suposada indisposició d’un jove

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional ja han detingut 12 dels passatgers que havien fugit de l’avió que aquest divendres a la nit va obligar a paralitzar l’aeroport de Palma. Ara, investiga si l’aterratge d’emergència va ser planificat prèviament o es va tractar d’un fet espotani que va acabar amb la fugida de 21 passatgers per la pista i la seva entrada il·legal a l’Estat. El 22è arrestat va ser detingut dins mateix de l’aeronau.

L’aeronau feia el trajecte Marroc-Turquia i va aterrar d’emergència a Son Sant Joan per la suposada indisposició d’un jove viatger. Durant l’espera per l’ambulància, es va produir una revolta a bord i una vintena de passatgers d’origen marroquí van abandonar l’avió, van córrer per les pistes de l’aeroport i saltar les tanques de l’aeròdrom, cosa que va obligar a tancar la infraestructura durant més de tres hores (entre les 20.30 hores i les 00.00 hores). En paral·lel, l’aeroport de Palma va haver de desviar un total de 13 vols, cinc dels quals a l’Aeroport de Barcelona-El Prat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.