Educació

Impulsa vol fer créixer la xarxa de mentors

La Fundació Impulsa busca persones i empreses que vulguin afegir-se a la seva xarxa de mentors. En concret, ha fet una crida per trobar persones amb trajectòria sòlida i vinculació al territori que acompanyin en el seu creixement professional i humà fls joves d’entre 16 i 20 any seleccionats per rebre la beca Impulsa, destinada a joves amb gran motivació per continuar la seva formació però que es troben en una situació socioeconòmica vulnerable. La fundació remarca que el 90% dels joves becats acaben els estudis i obtenen un títol de formació professional i que bona part d’aquest èxit s’atribueix a l’acompanyament individualitzat que se’ls fa a través de la figura del mentor. A través del pla de formació del programa Impulsa Mentoria, els mentors adquireixen coneixements i habilitats vinculats amb els estils de comunicació, l’empatia i l’escolta activa, entre d’altres.

Formar part del programa de mentoria implica un compromís d’un any com a mínim, òptimament de dos, i una dedicació d’aproximadament cinc hores al mes, entre trobades amb el jove, formacions i seguiment amb l’equip psicopedagògic d’Impulsa.

Centres educatius d’Osona, la Garrotxa, el Moianès, el Berguedà, el Baix Empordà, Terrassa i Sabadell han presentat més de 270 sol·licituds per optar a les beques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]