El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Lleida

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Plugims Ennuvolat amb neu escassa Pluja forta Pluja Pluja forta Plugims
Prob. precip. (%) 0901001001007050
Cota de neu (m) 0800100800180018001700
T. màxima (ºC) 161196161719
T. mínima (ºC) -3-101545
Vent 10 km/h O 10 km/h SO 10 km/h SO 25 km/h NE 15 km/h NE 10 km/h SE 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada tranquil·la

Al quadrant nord-est el cel estarà entre mig i molt ennuvolat, amb nuvolositat més compacta durant el matí. A la resta del país el cel romandrà mig ennuvolat fins a mig matí i a partir de llavors quedarà entre poc i mig ennuvolat, amb núvols més abundants al terç nord. No s’esperen precipitacions enlloc. La temperatura màxima i mínima pujaran lleugerament. Pel que fa al vent, bufarà de tramuntana i mestral entre fluix i moderat, amb cops forts fins al migdia, al nord de l’Empordà i a l’extrem sud respectivament. Vent fluix i variable a la resta del territori.

La mar: Hi haurà maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava, i maror amb àrees de marejol a la resta del litoral català.

Demà: De matinada es formaran núvols baixos a la meitat est del territori i al llarg del matí s’estendran a la resta del país deixant un cel completament cobert a partir del migdia. Durant la tarda s’esperen precipitacions febles i localment moderades al Pirineu, amb una cota de neu que baixarà progressivament dels 600 metres a qualsevol cota al final de la jornada.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET