Societat

La pluja acumulada supera els 100 litres per metre quadrat en sectors de l’Alt Empordà

Al Pantà de Darnius-Boadella s’ha arribat a un registre de 140 litres per metre quadrat

La plujada acumulada entre aquest diumenge i aquest dilluns supera els 100 litres per metre quadrat en sectors de l’interior de l’Alt Empordà. Al Pantà de Darnius-Boadella s’ha assolit per exemple un registre de 140 litres per metre quadrat. Aquest és el registre màxim però també s’han assolit 111,8 litres a Navata (Alt Empordà), 75,6 a Puig Sesolles (Vallès Oriental), 51 a Mas de Barberans (Montsià) i 50 a Horta de Sant Joan (Terra Alta), entre d’altres. Protecció Civil manté l’alerta del pla Inuncat per acumulació de pluja a l’Alt Empordà i a les Terres de l’Ebre, així com pel temporal marítim amb onades superiors a 2,5 metres.

Aquest temporal es mantindrà fins dimecres en tot el litoral català. El vent bufarà de component est i hi haurà mar de fons de component est. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), les precipitacions podran acumular més de 100 litres per metre quadrat en 24 hores a les Terres de l’Ebre aquest dilluns. A la zona del Massís dels Ports les acumulacions podrien arribar fins als 150 litres en 24 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia