Societat

societat

Conveni entre l’Espai Gironès i el CPA Girona

El centre comercial ha signat un conveni de col·laboració amb el Club de Patinatge Artístic Girona per donar-los suport al campionat mundial, que tindrà lloc el setembre a Colòmbia

L’Espai Gironès ha signat un conveni de col·laboració amb el Club Patinatge Artístic Girona (CPA Girona) per donar suport a la seva participació i desplaçament al Campionat Mundial de patinatge, que aquest any se celebrarà del 19 al 30 de setembre a Colòmbia. L’Espai Gironès aportarà 1.000 euros per ajudar en les despeses i el club donarà visibilitat al centre comercial, com a patrocinador, en els seus suports digitals de xarxes i web, a més dels suports que es desenvolupin amb motiu del campionat, com poden ser díptics, fulletons o cartells, entre altres. El gerent del centre comercial, Pau Jordà, i la presidenta del CPA Girona, Àngela Garcia, han signat el conveni, en una trobada a les instal·lacions de l’Espai Gironès.

També s’ha anunciat que el 14 de juny a la tarda es podrà assistir a l’Espai Gironès a una exhibició d’una coreografia de les patinadores del xou gran del CPA Girona, en una acció similar a la que es va dur a terme durant les darreres festes de Nadal.

Actualment el CPA Girona, amb 24 patinadores d’entre 16 i 28 anys en la modalitat de xou gran, està situat al capdavant del patinatge artístic d’arreu del món, i compta amb un palmarès de medalles d’or, plata i bronze en diferents competicions a nivell estatal i mundial, l’últim aconseguit als World Skate Games de l’Argentina l’any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia