Societat

Catalunya va rebre 1,5 milions de turistes a l’abril

Continua sent el destí preferit de l’Estat

La xifra és encara un 8% inferior a la del 2019, abans de la pandèmia, però supera en un 33% la de l’any passat

La despesa per persona creix a causa de la inflació

Catalunya va rebre 1,5 milions de turistes estrangers durant el mes d’abril, en què es va escaure la Setmana Santa. La xifra és un 33% més alta que la del mateix període de l’any passat, però encara queda un 8% per sota dels registres del 2019. Ho revelen les dades provisionals de l’estadística de moviments turístics en fronteres (Frontur) difoses per l’INE i recollides per l’ACN.

Tanmateix, Catalunya continua sent el destí preferit pels visitants de fora de l’Estat, amb una quota del 21,3% del total. Les dades de l’Egotur de l’INE també indiquen que la despesa per persona va ser de 213 euros diaris, un 9,7% més que fa un any, en bona part a causa de la inflació, i la durada mitjana de les estades de 5 dies.

En l’acumulat fins a l’abril, Catalunya ha rebut 4.288.697 de visitants forans, un 12% menys que el 2019, quan durant els primers quatre mesos de l’any van arribar 4.892.918 visitants internacionals. En comparació amb fa un any, la xifra s’ha disparat un 45,4%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia