Societat

Llibertat amb càrrecs per a l'administrador de finques d'Arenys acusat d'haver estafat 2 milions d'euros

L'acusat s'ha lliurat voluntàriament aquest dilluns a la comissaria de Granollers dels Mossos d'Esquadra, que el busquen per una dotzena de denúncies

Francesc Sánchez Panadés s'ha presentat a comissaria a requeriment dels Mossos d'Esquadra i l'han detingut com a presumpte autor d'un delicte d'apropiació indeguda.

Després de declarar, l'administrador de finques que presumptament s'hauria apropiat de fons econòmics de comunitats de veïns d'Arenys de Mar i la comarca del Maresme ha quedat en llibertat amb càrrecs a primera hora de la tarda.

Els Mossos investiguen una dotzena de denúncies d'afectats per l'actuació d'aquest administrador de finques, tot i que no ha fet pública la quantitat que podria haver-se apropiat. Ara bé, altres fonts estimen que l'apropiació pot superar els 2 milions d'euros.

Alguns dels veïns afectats van rebre una carta de Sánchez Panadés on reconeixia el deute i la retirada dels diners del compte únic. A partir d'aquest moment, les oficines de Finques Synera, on treballava, van quedar buides i tancades, amb un cartell a la porta que deia "tancat per vacances".

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha convocat els veïns de les comunitats afectades a una sessió informativa  amb l'objectiu d'orientar legalment els afectats i informar sobre les novetats que s'hagin pogut produir a l'assumpte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.