Llena creu que idees com l'expenedora de llet ajuden a superar la crisi al sector

Ahir va inaugurar la Fira de Campllong

La vint-i-setena edició de la Fira Comarcal de Primavera de Campllong va obrir ahir les portes amb una seixantena d'estands de maquinària i productes de la zona. Aquesta fira, que organitza també diverses activitats relacionades amb el món agrari, s'ha convertit en una cita indispensable per al sector a les comarques gironines.

Ahir un dels estands més visitats va ser el de la màquina expenedora de llet fresca que la societat de ramaders local Vía Láctea 2001 SL ja ha instal·lat a Salt i que instal·larà també a Cassà de la Selva. Pel conseller d'Agricultura, «en l'imaginari col·lectiu s'havia perdut el que era la llet fresca de debò; amb aquesta màquina expenedora torna al gran públic». Llena va parlar també del context de crisi econòmica i va dir que la situació al camp no és tan greu com en altres sectors.

30.000 persones

Està previst que durant aquest cap de setmana passin per la fira unes 30.000 persones, segons va explicar l'alcalde de Campllong, Lluís Freixas. Entre les activitats que es poden trobar a la Fira de Primavera hi ha el quart Concurs del Pagès de Ferro, que es fa avui a partir de les onze del matí. També es repetirà la concentració de cotxes clàssics i el concurs de munyir a mà. L'organització espera que el bon temps permeti fer totes les activitats previstes.

Ahir durant tot el dia també hi va haver concursos, com ara el trofeu d'agility, o el concurs de pintura ràpida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.