Societat

Caos circulatori en els accessos a Barcelona per diversos accidents

Des de primera hora del matí s'han registrat cues quilomètriques a l'entrada i sortida de la ciutat

Un accident múltiple a la C-31, un vehicle avariat a la C-58 i un altre sinistre a l'A-2, causa de les retencions

Diversos accidents i avaries compliquen el matí d'aquest divendres la circulació en els accessos a Barcelona, tant d'entrada com de sortida de la capital catalana, segons ha informat a Europa Press el Servei Català de Trànsit (SCT).

Un vehicle avariat a la C-58 a Montcada i Reixac han provocat retencions de fins a 12 quilòmetres a la Ronda de Dalt, de sortida de Barcelona. El turisme ha quedat aturat al quilòmetre 1,8 de la carretera C-58, encara en terme de Montcada i Reixac, però ha obligat a tallar un carril i això ha dificultat l'accés al Nus de la Trinitat. En conseqüència, tant la carretera B-10 com la B-20 presenten diversos quilòmetres de cua. Després de l'avaria, un altre turisme ha patit un accident sense conseqüències al quilòmetre 1 de la C-58 que encara ha complicat més la circulació.

Una col·lisió múltiple a la C-31 a Badalona provoca sis quilòmetres de retenció d'entrada a Barcelona; un xoc a la C-32 entre Sant Boi i Viladecans causa retencions de quatre quilòmetres d'entrada a Barcelona, i un altre a l'A-2 a Sant Vicenç dels Horts, genera tres quilòmetres de cua en sentit Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.