Societat

universitats

La UNED manté aquest curs les 1.200 matrícules

Aquest nou curs, el centre aposta per la doble modalitat presencial i en línia

El centre associat de la UNED (Universidad Nacional de Educación a Distancia) a Girona va donar ahir el tret de sortida al curs 2016/2017 amb un acte solemne i i públic que es va fer a la Factoria Coma-Cros, de Salt. Un acte que va servir per lliurar els diplomes als més de 50 llicenciats, diplomats i graduats, i, a la vegada, per fer un sentit reconeixement als tutors que han cessat per jubilació. Per la seva part, Sílvia Osuna, professora de la Universitat de Girona (UdG) va ser la responsable de fer el curs inaugural.

La UNED presenta aquest nou curs una línia de matriculacions semblant a la d'altres cursos, al voltant dels 1.200 alumnes matriculats entre tots els graus, graus combinats, postgraus i màsters que ofereix la UNED Girona. La UNED Girona fa aquest curs una aposta per la doble modalitat presencial i en línia equipant tots els espais on s'imparteix la docència. Amb aquesta millora es vol prestar una atenció adequada, simultàniament, presencial i per videoconferència.

Reconeixements

L'acte ha servit també per presentar la memòria del curs acadèmic 2015/16 a càrrec de David Maldonado, secretari del centre associat UNED Girona; lliurar els diplomes als més de 50 llicenciats, diplomats i graduats del curs anterior i també s'ha fet un reconeixement als tutors que han cessat en les seves funcions per jubilació.

La responsable d'inaugurar el nou curs ha estat Sílvia Osuna amb una ponència on parlarà d'Els secrets dels catalitzadors de la vida. La conferenciant és doctora en química i forma part del grup de recerca química teòrica i modelatge i enginyeria molecular (QTMEM) de l'Institut de Química Computacional i Catàlisi (IQCC) de la Universitat de Girona. La investigadora va ser guardonada amb el premi de recerca científica de la Fundació Princesa de Girona 2016.

L'acte ha tingut la presència de Montserrat Palma, directora del centre associat de la UNED Girona; Jordi Viñas, alcalde de Salt; Albert Piñeira, president del Patronat de la UNED a Girona i diputat comarcal a la Diputació de Girona, i Beatriz Badorrey, secretaria general de la UNED.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
Les roses del Firal i les del cementiri
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen avui a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt