Societat

Dones de renom inspiren les joies de la Ramon Noguera

Les peces elaborades pels usuaris dels centres ocupacionals de l’entitat són un reconeixement de la tasca de Coco Chanel, Indira Gandhi, Maria Callas, Marie Curie, Valentina Tereixkova i Audrey Hepburn

La dissenyadora Coco Chanel, la primera ministra de l’Índia Indira Gandhi, la cantant d’òpera Maria Callas, la científica Marie Curie, la cosmonauta Valentina Tereixkova i l’actriu Audrey Hepburn són les sis dones de renom del segle XX que han inspirat la nova col·lecció de joies confeccionades pels usuaris dels centres ocupacionals de la Fundació Ramon Noguera. La col·lecció dedicada a Audrey Hepburn ha estat dissenyada i elaborada per Mariona Quera, de Pere Quera Joiers, i la resta han estat creades pels usuaris de l’entitat. “La col·lecció que posem a la venda aquest any amb motiu de les Fires de Sant Narcís està inspirada en sis dones del segle XX que han fet història. Les sis tenen en comú que són valentes, influents i han marcat tendència”, va explicar la presidenta de la fundació, Pepita Perich, que hi va afegir que amb aquesta col·lecció es vol destacar el paper de la dona en el desenvolupament de la societat.

La presidenta de l’entitat Ramon Noguera va ressaltar que aquesta col·lectiu de joies és un producte “made in Girona” ja que té un disseny autòcton, és de producció pròpia i el procés de comercialització també el du a terme l’entitat. Respecte de la fabricació de les peces, Perich va subratllar que el procés està especialment adaptat per tal que tots els usuaris dels centres ocupacionals puguin prendre-hi part d’alguna manera. Les peces, ja a la venda a un preu assequible, es poden comprar a la botiga de moda que la fundació té a Mas Xirgu, a través de la botiga en línia www.lafundacio.net i a l’estand que l’entitat tindrà a la Fira de Mostres del 28 d’octubre a i l’1 de novembre.

Amb relació a l’afectació que ja té en entitats del tercer sector la intervenció dels comptes, Perich va indicar que, en el cas de la Ramon Noguera, de moment “la cadena de pagaments amb la Generalitat no s’ha trencat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.