Societat

La bisbal / figueres

Fesol de l’ull ros, a la marca Producte de l’Empordà

Els productors de fesols de l’ull ros s’han adherit a la marca de garantia Productes de l’Empordà. Tres productors de l’Empordà s’han aliat amb els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà per potenciar-ne el conreu i el consum. Amb aquesta acció publicoprivada es pretén evitar la desaparició d’aquest llegum típic de l’Empordà i convertir-lo en un actiu per potenciar el desenvolupament del territori i el sector primari. El fesol o monget de l’ull ros és una varietat tradicional de l’Empordà molt fàcil de cuinar però molt complexa de cultivar. El fesol de l’ull ros és el vuitè producte que s’adhereix a aquest distintiu de qualitat alimentària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres

En marxa la Lectura continuada de ‘Les hores’, de Josep Pla

palafrugell
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós