Societat

La bisbal / figueres

Fesol de l’ull ros, a la marca Producte de l’Empordà

Els productors de fesols de l’ull ros s’han adherit a la marca de garantia Productes de l’Empordà. Tres productors de l’Empordà s’han aliat amb els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà per potenciar-ne el conreu i el consum. Amb aquesta acció publicoprivada es pretén evitar la desaparició d’aquest llegum típic de l’Empordà i convertir-lo en un actiu per potenciar el desenvolupament del territori i el sector primari. El fesol o monget de l’ull ros és una varietat tradicional de l’Empordà molt fàcil de cuinar però molt complexa de cultivar. El fesol de l’ull ros és el vuitè producte que s’adhereix a aquest distintiu de qualitat alimentària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els Bombers fan vaga d’hores extres i tenen intenció d’allargar-la un mes

barcelona
El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Sol i alguns estrats baixos

Barcelona

Examinadors de trànsit protesten davant la DGT a Barcelona

BArcelona

Els bisbes catalans qüestionen la llarga presó preventiva dels polítics empresonats

Barcelona

Oriol Pujol demana substituir el seu ingrés a la presó per treballs socials

Barcelona

Els alumnes afectats per la vaga d’examinadors de trànsit senten “frustració” durant el primer dia d’aturada

Girona

Entra en joc l’estació de regeneració d’aigües del Prat

barcelona

Colles de 9: un bon any

Barcelona
SEBASTIAN MAZZOLA
XEF DE “THE BARCELONA EDITION”

“Catalunya competeix pel que fa a gastronomia amb el món”

BARCELONA