Societat

La bisbal / figueres

Fesol de l’ull ros, a la marca Producte de l’Empordà

Els productors de fesols de l’ull ros s’han adherit a la marca de garantia Productes de l’Empordà. Tres productors de l’Empordà s’han aliat amb els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà per potenciar-ne el conreu i el consum. Amb aquesta acció publicoprivada es pretén evitar la desaparició d’aquest llegum típic de l’Empordà i convertir-lo en un actiu per potenciar el desenvolupament del territori i el sector primari. El fesol o monget de l’ull ros és una varietat tradicional de l’Empordà molt fàcil de cuinar però molt complexa de cultivar. El fesol de l’ull ros és el vuitè producte que s’adhereix a aquest distintiu de qualitat alimentària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El 40% de les famílies no se senten satisfetes amb la informació i l’acompanyament de l’escola als seus fills

barcelona

La Fiscalia demanarà més temps a l’Audiència Nacional per presentar l’acusació contra Trapero

Un bisbe acusat d’encobridor serà l’encarregat de combatre la pederàstia

L’ús “recreatiu” de la marihuana serà legal al Canadà

Capturen l’os Goiat a l’Aran per canviar-li les bateries del GPS que porta al collar i tenir-lo localitzat

Naut aran
la videoteca

Com fer samarretes amb rajoles del carrer i tapes de clavegueres

Mor el nen d’uns dos anys que va caure d’un cinquè pis a Barcelona

barcelona

Macrooperació contra el tràfic de marihuana i blanqueig de capitals a les comarques gironines

Els mossos envien als jutjats dos casos de mutilació genital a menors del Camp de Tarragona