Societat

Port Aventura i el Tibidabo tanquen

A Salou validen l’entrada per a altres dies i al Tibidabo cal canviar-les o cancel·lar

Els parcs d’atraccions de Port Aventura i del Tibidabo van tancar ahir portes durant quinze dies, tal com han establert les autoritats sanitàries, i ofereixen diverses possibilitats a les persones que tenien entrades per visitar-los entre ahir, 16 d’octubre, i el pròxim dia 30, període en el qual ambdós parcs estaran tancats. Tots dos centres recreatius ho van anunciar ahir en els seus llocs web i, per exemple, Port Aventura manté els horaris d’obertura habituals a partir del dia 31 d’octubre, quan s’acaba el període temporal de restriccions.

Pel que fa a les entrades, el parc temàtic de Vila-seca i Salou té una política flexible que permet d’utilitzar més endavant les que s’havien reservat per a aquests dies de tancament sense haver de fer cap canvi d’entrada ni de sol·licitar un canvi de data sempre que no es disposi d’una de les entrades de condicions restringides.

El parc d’atraccions del Tibidabo barceloní, per la seva banda, va anunciar que tancava tant les atraccions que ara només estan obertes els caps de setmana i festius com l’àrea panoràmica, a la qual es pot accedir cada dia de la setmana. També les activitats programades per a aquesta quinzena a les instal·lacions queden suspeses o ajornades, i, pel que fa a les entrades adquirides per a aquests dies, el parc dona l’opció de canviar la data per un altre dia o la possibilitat de reemborsar els diners. Ambdues opcions s’han de gestionar a través d’un formulari en el web.

Horrorland suspèn l’edició i torna els diners

El parc temàtic de terror del Berguedà, Horrorland, ha suspès la seva tercera edició, per a la qual ja tenia venudes totes les entrades. En un comunicat fet públic ahir, l’organització va explicar que “les noves mesures i restriccions dictades durant les darreres hores pel govern de la Generalitat han obligat a cancel·lar l’obertura quan ja estava tot preparat i quedaven només set dies per arrencar la nova temporada”. El parc, emplaçat a la població de Cercs, tenia previst obrir portes del 23 d’octubre a l’1 de novembre coincidint amb el Halloween, per al qual ja tenia preparades noves atraccions i espectacles i havia venut totes les entrades. L’import de les entrades serà reemborsat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona