El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Dosrius

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Plugims Pluja forta Plugims Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 1009570103020
Cota de neu (m) 250000026000
T. màxima (ºC) 222224252222
T. mínima (ºC) 161716151513
Vent 25 km/h NE 35 km/h NE 15 km/h NE 10 km/h SO 25 km/h NE 5 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluja generalitzada

S’esperen precipitacions a qualsevol punt del territori, sobretot al quadrant nord-est al matí. Al llarg de la tarda s’aniran restringint fins a la meitat sud del territori. Seran d’intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants al quadrant nord-est i al terç sud. A més, localment aniran acompanyades de tempesta. La temperatura mínima pujarà lleugerament, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa.

La mar: De maror a forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel entre mig i molt ennuvolat tret del terç sud, on estarà molt ennuvolat o cobert. A partir del migdia la nuvolositat augmentarà de sud a nord i quedarà molt ennuvolat o cobert arreu tret del terç nord, on hi haurà els núvols menys compactes. Al matí s’esperen precipitacions a l’extrem sud i a partir d’aleshores s’estendran a la meitat sud i de manera més dispersa a la resta del territori. La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament i la màxima serà semblant al litoral i lleugerament més alta a l’interior.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET