El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Dosrius

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Clarianes Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 500005105
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28282828293131
T. mínima (ºC) 18181818182021
Vent 15 km/h SE 15 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h S 15 km/h S 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més baixes

Cel serè o puntualment poc ennuvolat en conjunt. Tot i així, fins a mig matí hi haurà bancs de núvols baixos a punts de l’interior i del terç sud. A més, també hi haurà intervals de núvols baixos durant el matí i fins a mitja tarda al litoral i prelitoral central i a punts del litoral i prelitoral sud. A partir del migdia, creixeran algunes nuvolades a zones de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu, on durant la tarda podria caure algun ruixat feble i aïllat. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i la màxima baixarà lleugerament o moderadament.

La mar: A la Costa Brava, maror amb àrees de forta maror. A la costa central i la Costa Daurada, de marejol a maror.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat en general, sobretot de matinada i a primera hora del matí per la presència d’alguns estrats baixos. A partir del migdia, creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima pujarà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET