El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Dosrius

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Plugims Clarianes Plugims Pluja Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 501510010015510
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28302825303131
T. mínima (ºC) 20191918171819
Vent 15 km/h SE 15 km/h S 5 km/h SE 10 km/h E 10 km/h SO 10 km/h S 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol, amb restes de núvols

Al llarg del matí la nuvolositat de la matinada s’anirà trencant, si bé a partir del migdia creixeran nuvolades en aquests sectors i al Pirineu que deixaran el cel mig ennuvolat. A banda, al llarg de la tarda la nuvolositat augmentarà a l’extrem sud i al final del dia s’estendrà a la resta de la meitat sud del litoral i del prelitoral. Independentment, a punts de la Depressió Central hi haurà intervals de núvols baixos. Al llarg de la tarda no es descarta algun ruixat feble al nord del prelitoral central. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i la màxima serà semblant o lleugerament més alta, si bé serà lleugerament més baixa al litoral central i sud.

La mar: Maror a la Costa Brava i marejol amb àrees de maror a la resta.

Demà: Fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud que deixaran el cel mig ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat tendirà a minvar i alhora arribaran nuvolades a l’extrem sud. A més, a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i al prelitoral. A la tarda s’esperen ruixats al terç sud i a partir del migdia són probables al Pirineu, al Prepirineu. Temperatures sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET