Societat

El portal musical MySpace podria comprar el fotogràfic Photobucket

El portal té 41 milions d'usuaris registrats i es calcula que els seus servidors guarden 2.800 milions d'imatges

El portal de música a Internet MySpace, part de l'imperi News Corp, acaba d'arribar a un acord preliminar de compra sobre Photobucket, el lloc número u d'allotjament fotogràfic per a particulars, per un preu que segons fonts properes a l'operació podria rondar els 250 milions de dòlars, uns 183 miliones d'euros.

Photobucket funciona com un dipòsit per a les fotografies dels particulars, que es poden emmagatzemar al lloc com si fos un disc dur i es poden compartir amb altres usuaris de xarxes socials, com MySpace i altres noms de l'anomenada 'web 2.0'. Tot i que Photobucket no és molt conegut fora d'aquests circuits, és molt popular entre els seus usuaris per les eines que ofereix d'emmagatzematge gratuït de fotos i vídeos. El portal té 4 anys de vida, 41 milions d'usuaris registrats i es calcula que els seus servidors guarden unes 2.800 milions d'imatges.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.