Societat

Retencions de fins a deu quilòmetres a la AP-7 a la Roca del Vallès en sentit Girona

Infraestructures

El desplaçament de vehicles pel pont de Tots Sants provoca retencions de deu quilòmetres a l'autopista AP-7 des de Mollet fins al peatge de la Roca del Vallès (Vallès Oriental) en direcció a Girona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).
Alhora, un altre punt de la mateixa via a la demarcació de Tarragona, al quilòmetre 247, registra retencions de sis quilòmetres en direcció València.

D'altra banda, les dades del SCT han apuntat a circulació lenta amb aturades puntuals en un tram de cinc quilòmetres a la carretera C-17 a Ripoll (Ripollès) en direcció a Puigcerdà (Cerdanya) i altres dos quilòmetres de retencions en la C-35 Vidreres (Selva) per accedir a la Costa Brava.

El carril de la A-2 tallat a causa d'una col·lisió múltiple de quatre vehicles aquest matí a l'altura del Bruc (Anoia) s'ha reobert a la circulació a les 11:45 hores, tot i que persisteixen els set quilòmetres de retenció en la via.

L'accident ha provocat dos ferits de gravetat i altres dos de lleus que han estat traslladats a l'Hospital de Martorell (Baix Llobregat), segons han informat a fonts dels Bombers de la Generalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.