Societat

Hereu demana que la solució a la sequera arribi a Barcelona en els propers sis mesos

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu ha manifestat que no li val cap solució a la sequera que no es pugui fer efectiva en els pròxims sis mesos i amb el cabal que necessita la ciutat de Barcelona per al "desenvolupament normal d'una ciutat".

Hereu ha explicat que Barcelona i tota l'àrea metropolitana està portant a terme un ús "molt' racional de l'aigua, amb una política de molt d'estalvi d'aigua", i que el que necessiten és el cabal suficient i posat a disposició en un període màxim de sis mesos per evitar una "emergència extrema".

Qualsevol de les solucions, com les ja activades -pous, vaixells, reutilització d'aigua depurada-, es poden afegir altres mesures des de la "serenitat" i a través del diàleg. Així, Hereu ha afirmat que estan "oberts a totes les opcions" sempre que sumin tot allò que la ciutat necessita.

Hereu ha fet aquestes declaracions al Parc del Centre de Poblenou on aquest dissabte al matí conjuntament amb l'arquitecte de les instal·lacions, Jean Nouvel, ha tingut una trobada amb els mitjans de comunicació. Aquest nou parc de la ciutat utilitzarà aigües freàtiques per el seu manteniment.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.