Política

Montilla i Espinosa es reuneixen aquesta tarda per tancar un acord sobre el proveïment d'aigua a BCN

Sequera

La ministra de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Elena Espinosa, es reunirà aquesta tarda amb el president de la Generalitat, José Montilla, i amb el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, per tancar un acord que garanteixi el subministrament d'aigua a l'àrea metropolitana de Barcelona a partir de la tardor.
Així ho ha avançat avui la nova ministra després de la seva presa de possessió a la seu del nou ministeri. La reunió tindrà lloc a Madrid després del primer consell de ministres del nou govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

Entre les solucions que s'estudien hi ha l'extensió del minitransvasament de Tarragona fins a Barcelona mitjançant una canonada que recorreria l'autopista A-7. El govern de la Generalitat ha defensat un altre transvasament des del Segre (afluent de l'Ebre) al qual l'anterior govern espanyol s'havia oposat. Espinosa ha assegurat que es garantirà l'aigua a tots els ciutadans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.