Societat

El Neucat activat en comarques de Barcelona i Girona

El pla d'emergències per neu, Neucat, afecta les comarques de la Selva i Osona (Girona) i el Vallès Oriental (Barcelona), on les precipitacions en forma de neu podrien acumular aquesta tarda més de dos centímetres de neu a cotes a partir dels 400 metres.

El Centre d'Emergències de Catalunya preveu activar el pla Neucat a partir de les 19.00 hores i fins a la 01.00 de la matinada a tres comarques pirinenques, a la Vall d'Aran, a l'Alta Ribagorça i al Pallars Sobirà.

Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, les nevades al pirineu seran a totes les cotes, mentre que a la resta de comarques en alerta, la cota podria baixar a partir de les 19.00 hores fins a 200 metres.

A més, es manté l'obligació de circular amb cadenes a la Vall d'Aran, tant al Pla de Beret, al llarg de nou quilòmetres de la carretera C-142b, com al Port de la Bonaigua, en uns 20 quilòmetres a la C-28.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.