Societat

societat

Més de 360.200 places per a les vacances d’estiu a Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un any més la campanya municipal de vacances d’estiu perquè els infants i adolescents de Barcelona, d’1 a 17 anys, puguin gaudir de més d’un miler d’activitats durant el període de vacances. Aquest any s’ofereixen 360.268 places per triar entre activitats de lleure, esportives, temàtiques i familiars.

El període d’inscripció i de sol·licitud de beca començarà el dimarts 2 d’abril, tot i que algunes entitats poden decidir obrir les inscripcions més tard de la data indicada.

El programa de T’estiu molt inclou activitats de tipologia molt variada en l’àmbit del lleure educatiu, en què es promociona l’activitat lúdica i sociocultural, l’activitat esportiva i la de l’aprenentatge, tot en un marc d’acció planificat i participatiu. L’oferta d’activitats inclou bressol d’estiu, campaments, colònies, estades culturals fora de Catalunya, rutes, casals esportius, Campus Olímpia, taller d’arts escèniques, cursos d’anglès i activitats en família són algunes de les propostes que es plantegen per a gaudir de les vacances d’estiu.

La data d’inici de les activitats generals serà el 22 de juny i duraran fins al 6 de setembre.

L’objectiu de T’estiu molt és que, mitjançant les diferents activitats de l’educació en el lleure, socioculturals i esportives, es transmetin els valors de la convivència i la companyia, així com de respecte a l’entorn, i es gaudeixi del temps de vacances d’una manera divertida i segura, alhora que s’afavoreix la conciliació de la vida de les famílies.

A més, la campanya de vacances d’estiu facilita l’accés a les activitats a tots els infants i adolescents de la ciutat gràcies al suport econòmic que l’Ajuntament destina a les famílies i infants que, per motius econòmics o personals, necessiten una atenció especial per accedir-hi. Aquest any, el consistori inverteix 5,1 milions d’euros a cobrir aquestes beques. L’Ajuntament estableix una habilitació per a les entitats responsables. En aquesta edició s’han habilitat 270 entitats, cosa que fa possible oferir un total de 1.087 activitats per a aquest estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia