Societat

Les fires del 1 de Maig omplen els carrers de Figueres

Les Fires del 1 de Maig, dins els actes de les Fires i Festes de la Santa Creu, han tornat aquest matí a Figueres i centenars de persones han omplert els carrers de la ciutat esquivant l’amenaça de pluja. En aquest sentit, alguns dels actes previstos s’han traslladat a llocs coberts i altres s’han suspès, com és la fira de brocanters i col·leccionistes. En canvi, la 64a fira del dibuix i la pintura, la42a Fira del Mercat, la 42a Fira de l’Artesania i la 39a Fira de l’Alimentació han ocupat tot el centre des de la pujada del castell, la Rambla, plaça Catalunya i plaça de la Palmera i no han deixat de rebre visitants.

També s’ha fet la XVII RunCastell organitzada pel Club Atletisme Figueres i el grup Corriols extrems, amb uns 400 participants en l’edició d’enguany. Aquesta cursa de l’1 de maig fa la volta al castell de Sant Ferran i entorn i té sortida i arribada a l’estadi Albert Gurt, ja amb l’estadi i el paviment renovats que s’ha estrenat en aquesta cursa. Per cada inscripció es dona 1 euro al fons per a la millora de les instal·lacions de Pediatria de l’Hospital de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.