Societat

El fiscal demana 5 anys d'internament per als menors acusats de degollar una companya de classe a Ripollet

Els fets van passar la nit de l'1 de novembre de l'any passat

La Fiscalia de Menors demana cinc anys d'internament i tres anys de llibertat judicial per als dos joves acusats d'apallissar i degollar una companya de classe la nit de l'1 de novembre del 2008 al barri de Can Mas de Ripollet, segons han confirmat fonts judicials. Es tracta de la màxima pena que es pot demanar tenint en compte que els processats tenien 14 i 15 anys. Està previst que el judici se celebri al juliol, abans que finalitzi el màxim legal que els acusats poden estar al centre de menors de forma provisional, que és de nou mesos.

Inicialment, un dels joves va dir que l'autor del crim era un tercer noi però els Mossos d'Esquadra van descartar aquesta hipòtesi des d'un començament basant-se en indicis com la sang de la víctima que es va trobar a la roba d'aquest detingut i la declaració de l'altre acusat.

No obstant, posteriorment va admetre haver comès el crim perquè unes veus així l'hi ordenaven. El noi, que podria patir una psicopatia crònica, va explicar que va començar a pegar a la víctima amb un pal i que quan se li va trencar va demanar al seu company que n'hi donés un tros que havia caigut a terra.

Els dos nois van ser detinguts el 2 de novembre i van ingressar en un centre de menors l'endemà que un veí descobrís el cos de la noia i avisés els Mossos d'Esquadra. El cadàver, amb cops al cap i un tall al coll, va aparèixer en un descampat del barri de Can Mas de Ripollet, prop d'on vivia la noia.

Sembla ser que els dos nois haurien anat a buscar a la víctima a casa seva, a la rambla de Sant Jordi, on la menor residia amb la mare, el padrastre i el germà, també adolescent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
transports

Retards a tot Rodalies per una avaria, unes obres i més robatori de cable

barcelona
societat

Nova edició del Festival de Murals i Art Rural de Penelles

Penelles
La monarquia

El rei parla ‘baléà’

RESIDUS

Ultimàtum de la concessionària de Solius pel deute: diu que el 15 de maig plega

LLAGOSTERA / sANTA CRISTINA
ENDOGASTRONOMIA

Vins del Priorat i el Montsant, a la Fira del Vi de Falset i als cellers

FALSET
BANYOLES

Els veïns reclamen l’ús públic dels jardins del monestir

banyoles
OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES