Societat

Noves imatges a YouTube dels homicides de Ripollet

La retirada divendres passat de tres arxius de YouTube en què apareixien imatges dels dos presumptes homicides de Ripollet no ha significat la fi de la revenja espontània que té com a escenari la xarxa. Si els primers vídeos tenien noms explícits com El niñato asesino de Ripollet confiesa, les imatges dels menors acusats apareixen ara en arxius d’homenatge a la víctima, Maores, de 14 anys.

Els tres nous vídeos de YouTube ja havien acumulat, ahir al vespre, més de 23.500 visites. En aquests vídeos, un dels quals porta per títol Maores descansa en paz, les fotografies de S. i L. van acompanyades de llegendes insultants.

Actor justicier
Un altre arxiu, que porta per nom El niño de Ripollet, repeteix la veu en off i el text amenaçador i insultant de vídeos anteriors. Una de les peculiaritats d’aquest arxiu és que la imatge del menor S. només apareix un moment, ja que el temps restant està protagonitzat per una foto de Chuck Norris, actor conegut per papers de justicier.

Els Mossos d’Esquadra no es van pronunciar ahir sobre la possible retirada d’aquests nous vídeos, que, igual que els anteriors, podrien suposar un delicte contra l’honor i la imatge dels dos menors.

No obstant, fonts del cos policial van lamentar que tot i que la seu europea de YouTube, situada a Irlanda, dóna moltes facilitats per retirar aquest tipus de vídeos, no exerceix cap tipus de control sobre si es pengen nous arxius de contingut similar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona