Societat

El Barcelona Extrem Sports Festival reuneix experts i afeccionats al Fòrum

Els millors participants nacionals i internacionals de Skateboard, Bike Freestyle (BMX), Inline, Motocross Freestyle (FMX), Wakeboard, Ski i Snowboard ofereixen les seves acrobàcies en diverses competicions al parc del Fòrum aquest cap de setmana. A banda de l'esport, hi ha una àmplia oferta d'activitats complementàries amb sessions de DJ's, art urbà i zona comercial. Entre les 14 àrees esportives instal·lades al parc del Fòrum destaquen dos Streetparks, Half Pipe, Flatland, zona de salts FMX, rampes, un espai amb rails i baranes per les proves de wakeboard a la bocana del Fòrum, a més d'un gran Skatepark, el més gran construït fins ara a l'Estat espanyol.

El Barcelona Extrem Sports Festival reuneix l'elit dels anomenats esports urbans però obre les seves portes als amateurs i a les exhibicions,  i s'ofereix als assistents la possibilitat de perfeccionar la seva tècnica.

A més, el públic pot participar en dues de les àrees esportives instal·lades: una per a bicicleta i patins, amb 800 metres quadrats, i l'altra pels afeccionats a l'snowboard, amb 500 metres quadrats.

Alguns dels assistents que han provat les emocions fortes aquest dissabte han deixat constància de la seva experiència amb filmacions penjades al You Tube, com el cas que adjuntem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.