Societat

Atac a les xarxes socials

Twitter i Facebook registren problemes a causa d'un atac de denegació de servei, que passa quan el servidor se satura per una sobrecàrrega d'usuaris ficticis

Ha estat un atac de denegació de servei. Segons ha informat Twitter a través d'una nota el seu servei ha caigut aquest dijous per què el servidor s'ha saturat per una sobrecàrrega d'usuaris ficticis

Tècnicament s'anomena Distributal Denial of Service o DDoS i, en essència, aquest atac consisteix en saturar el servei incrementant de manera completament desproporcionada el nombre de demandes.

Un dels fundadors de Twitter, que compta amb 45 milions d'usuaris, Biz Stone, ha afirmat que "atacs com aquest són esforços maliciosos orquestrats per desarticular i deshabilitar serveis com els de la banca online, el pagament amb targeta i, ara, Twitter. Ens estem defensant d'aquest atac, anirem actualitzant la informació i més tard ho investigarem".

En l'última actualització, la pàgina assegura que s'ha recuperat el servei però que encara funciona amb lentitud i limitacions. En qualsevol cas, aquesta és la primera vegada que el servei de missatgeria Twitter ha quedat interromput tanta estona i de manera generalitzada.

La xarxa social més popular del moment, Facebook, amb més de 250 milions d'usuaris, també ha tingut problemes, si bé de dimensions molt menors a les de Twitter. Alguns usuaris s'han queixat que algunes aplicacions no funcionaven o bé ho feien amb retard.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions per no llançar bé les escombraries

REUS
meteorologia

Un centenar d’avisos per la pluja des de diumenge al vespre

BARCELONA
estats units

Almenys quatre morts per múltiples tornados a Oklahoma

barcelona
Societat

Mor Carles Busquets, reconegut fotògraf reusenc i expropietari de Niepce

societat

S’ensorra una part de l’edifici de l’Escola de Vela a causa del temporal

platja d’aro
llengua

Voluntariat per la llengua ha creat més de 178.000 parelles lingüístiques

barcelona
societat

Reus torna a homenatjar la rosa, el símbol de la ciutat

REUS
medi ambient

Identificats els autors de nou abocaments a Lleida

LLEIDA