Societat

Baleària cancel·la trajectes a causa del mal temps

Suspesos viatges entre illes i també amb destinació a Catalunya i València

La Direcció General d'Emergències ha activat l'alerta groga a totes les illes per mala mar i vent

La naviliera Baleària ha cancel·lat alguns dels seus trajectes entre les Balears i també amb la Península a causa del mal temps que afecta les Illes. Per aquest dilluns, Baleària ha cancel·lat el vaixell de les 16h entre Alcúdia i Ciutadella. També han estat cancel·lats els vaixells de les 17 h entre Dènia i Eivissa i Dènia i Palma i s'ofereix l'opció de salpar a les 21h des de València. Tampoc hi haurà trajecte a les 20h per via marítima entre Eivissa i Palma. Per aquest dimarts ja s'han cancel·lat també alguns dels trajectes previstos. Emergència ha activat aquest migdia l'alerta groga a totes les illes per mala mar i vent, que s'espera que sigui de fins a força 7 i maregassa.

Per les properes hores s'esperen fenòmens costaners i meteorologia adversa arreu de les illes Balears. Per aquest motiu, Emergència ha activat el nivell 0 del Pla Meteobal (Pla Especial de Fenòmens Meteorològics Adversos), el que es coneix com alerta groga a causa del vent i la mala mar que poden afectar el conjunt de les Balears.

Les primeres conseqüències d'aquest temporal de vent i mala mar ja s'han pogut fer notar en els trajectes marítims. Per aquest motiu, Baleària ha cancel·lat els trajectes previstos per aquesta tarda i nit, amb sortida o origen a les Balears. Per aquest dimarts també s'han cancel·lat els trajectes del matí. En concret, el vaixell de les 8 h que d'unir Palma amb Eivissa, i Palma amb Dènia sortirà a les 10 h amb un altre tipus de buc. I el vaixell de les 11 h que ha de salpar d'Eivissa cap a Dènia, ho farà des a les 14.30h, amb destinació València i amb un altre tipus d'embarcació.

La naviliera Acciona Trasmediterránea ha informat que ara per ara els seus trajectes funcionen amb total normalitat i no han registrat cap cancel·lació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot