Societat

Cues de més de 10 quilòmetres a la C-16 i l'A-2 en sentit Barcelona

L'avaria d'un vehicle provoca sis quilòmetres de retencions a l'AP-7 a Gelida

Aturades de cinc quilòmetres a la C-59 a Montcada i Reixac

L'operació tornada del cap de setmana ha registrat aquest diumenge a la tarda fins a 12 quilòmetres d'aturades a la C-16, entre Bagà i la Nou de Berguedà en sentit Barcelona, i fins a 11 quilòmetres de retencions a l'A-2 a Pallejà també en sentit Barcelona. A l'AP-7 s'han generat sis quilòmetres de retencions a Gelida en direcció Barcelona a causa de l'avaria d'un vehicle que ha obligat a tallar un carril, que ja ha estat retirat. A banda, a la C-58 s'han format cues de cinc quilòmetres a Montcada i Reixac cap a Barcelona. Aquest cap de setmana no s'ha hagut de lamentar cap accident mortal a les carreteres i autopistes catalanes.

Aquest diumenge a la tarda hi ha hagut altres problemes viaris. La N-260 a la Seu d'Urgell s'ha hagut de tallar a causa d'una manifestació des de les 17:20 h fins a les 17:40h. La C-17 ha registrat dos quilòmetres de retencions en sentit sud i la C-32 dos més a Viladecans en sentit Barcelona. A la B-20 hi ha hagut un quilòmetre de cues a Santa Coloma de Gramenet en sentit Trinitat, i un altre a la C-55 a Sant Vicenç de Castellet en direcció Abrera. Finalment, l'N-II ha acollit una nova protesta veïnal a Bàscara per rebutjar la mortalitat d'aquesta carretera i demanar que no hi passin camions. El tall ha obligat a fer desviaments per la sortida 4 i 5 de l'AP-7.

Aquest matí s'ha hagut de tallar la sortida de Gavà de la C-31 i la de Gavà-Centre, de la C-32 en sentit sud, a causa de la celebració de la XVIII Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà. A més, a la C-32 a Alella s'han format uns 2,5 quilòmetres de retencions en sentit Barcelona a conseqüència d'un accident amb un turisme implicat, que ha obligat a tallar un carril en sentit sud. A la C-245 al seu pas per Sant Boi de Llobregat hi ha hagut un xoc per encalç entre dos vehicles que ha provocat el tall d'un carril en direcció Castelldefels i 1 km d'aturades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró