territori

Tres detinguts per dues plantacions de marihuana a Montbrió i Calafell

Els agents han decomissat 121 plantes, cinc quilos de llavors i 14.000 euros en efectiu al municipi del Baix Penedès

Agents de la policia espanyola, en col·laboració amb la Policia Local de Calafell, han desmantellat un cultiu de marihuana a la localitat del Baix Penedès on s'han confiscat 121 plantes, cinc quilos de llavors i 14.000 euros en efectiu. En l'operació, els agents han detingut un home responsable de la plantació. En un altra operació, que es va dur a terme pocs dies abans, els agents també van detenir dues persones responsables d'un cultiu amb 46 plantes de marihuana localitzat a Montbrió del Camp.

La recerca es va iniciar gràcies a una informació ciutadana rebuda en el correu confidencial que la policia espanyola té habilitat. En aquest correu es feia referència a la possible existència d'una plantació de droga en un domicili de la localitat tarragonina de Calafell. Després de realitzar les primeres comprovacions, els investigadors van constatar que a l'interior de l'àtic hi havia un cultiu d'unes 50 plantes de marihuana d'uns dos metres d'altura cadascuna en un estat proper a la recol·lecció.

Per evitar ser vista des de l'exterior, el responsable hi havia disposat una malla que la cobria íntegrament. Després d'aquestes indagacions, els agents van detenir el propietari del cultiu i van registrar l'habitatge on van trobar una espècie d'hivernacle amb 121 plantes, llums d'alt potència, fertilitzants, equips extractors, programadors, transformadors, temporitzadors i altres elements utilitzats per facilitar el creixement de les plantes, així com 14.000 euros en metàl·lic i 5 quilos de llavors.

Així mateix, dies abans diversos agents van dur a terme una altra operació a la localitat de Montbrió del Camp on van intervenir 46 plantes de marihuana i van detenir a dues persones, un home i la seva mare. En aquest cas també era el domicili familiar el lloc escollit per instal·lar el cultiu.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia