territori

El Col·legi d’Enginyers de Tarragona farà 25 preauditories energètiques a llars reusenques

El programa forma part d’un conveni signat amb els ajuntaments de Reus i Tarragona i tindrà cost zero per aquestes administracions

Fruit d’un conveni a tres bandes, el Col·legi d’Enginyers Industrials de Tarragona realitzarà 50 preauditories energètiques en llars de persones amb situació de vulnerabilitat econòmica, la meitat de les quals seran a la ciutat de Reus. El conveni el signaran l’Ajuntament de Reus, el de Tarragona i el Col·legi profesional i tindrà un cost zero per les administracions locals, segons ha explicat la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella.

Vilella ha explicat que el Col·legi avaluarà en 3 àmbits diferents les llars escollides sota l’acompanyament de Serveis Socials. Els habitatges que formaran part del programa seran de diferents zones de la ciutat i correspondran a diferents tipus d’edificacions, amb l’objectiu d’obtenir informació valuosa sobre l’eficiència i el consum energètic, ha dit Vilella. El plenari de l’Ajuntament de Reus ha votat de forma unànime la signatura d’aquest conveni.

La regidora també ha detallat que el consistori podrà tirar endavant petites accions en algun dels habitatges sempre i quan no afectin a tercers, casuística que -ha dit- respon a moltes d’aquestes llars. Al respecte de les ajudes concedides per l’ajuntament a causa de pobresa energètica, Vilella ha explicat que porten un cert retard en el pagament al subministrador però ha assegurat que “en cap cas hi ha hagut tall de subministrament” als usuaris afectats i ha destacat que s’està treballant de manera activa en aquest camp.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia