Societat

Un home s'atrinxera durant dues hores al terrat del mercat municipal de Sitges

Amenaçava en llençar-se al buit fins que una persona del seu entorn ha aconseguit que deposés la seva actitud

Un home que s'ha atrinxerat cap a les quatre de la tarda al terrat del mercat municipal de Sitges i amenaçava amb llençar-se al buit ha baixat de l'edifici cap a un quart de set. Els serveis d'emergència se l'han endut en ambulància. Una persona del seu entorn ha aconseguit fer-lo desistir després de parlar-hi durant un quart d'hora. Segons ha pogut saber l'ACN, la policia ja l'havia hagut d'ajudar en ocasions anteriors. Cal recordar que l'home amenaçava amb llençar-se i esgrimia motius personals. Duia una arma que de seguida s'ha descartat que fos de foc. Els serveis d'emergència han acordonat la zona i el succés ha causat una gran expectació entre els vianants.

Poc després de fer-lo baixar, s'ha reobert el pas als vianants i al trànsit. Policia Local, Mossos d'Esquadra, SEM i Bombers han actuat al lloc dels fets, i al costat d'agents de seguretat del mercat han acompanyat en tot moment la persona que ha aconseguit fer desistir l'individu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia