Societat

Fabra diu que cal “posar fi” a les “protestes violentes”

El president valencià es pronuncia per primera vegada des de l'inici dels incidents entre estudiants i policia

Assegura que s'ha d'actuar per a no generar “un efecte crida”

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha declarat hui respecte a les marxes estudiantils a València que ahir van acabar amb 21 detinguts, cinc d'ells menors, que cal “posar fi” a les “protestes violentes” que “no respecten el dret de manifestació” per a no generar “un efecte crida”.

Fabra ha defensat, en una entrevista a la cadena Cope, recollida per EuropaPress, el dret a “la protesta i a la possibilitat de crítica”, però “no a la violència”. “Fa ja tres dies que no s'està respectant el dret a la manifestació pacífica i tranquil·la, i cal posar fi a aquest posicionament per a evitar un efecte crida que no podem consentir”.

Fabra ha recalcat que “a tot el món li semblem bé” i “estem d'acord” amb les manifestacions on “la gent, de forma pacífica, l'única cosa que busca és denunciar o criticar”. Segons el president, però,

“hi ha altres persones que solament busquen desestabilitzar, anar en contra de l'Estat de dret i busquen els instruments que hi ha en l'Estat de dret per desvirtuar-lo”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.