Societat

Evacuades 200 persones per un incendi a la Serra de Tramuntana de Mallorca

El foc s'ha declarat aquest migdia a la zona forestal de la Comuna de Bunyola

El foc continua actiu i les flames avancen amb rapidesa

Al voltant de 200 persones han hagut de ser evacuades d'una àrea recreativa degut a l'incendi que afecta la Comuna de Bunyola, a Mallorca. El sinistre, que ja s'ha donat per estabilitzat, ha cremat unes 12 hectàrees de vegetació forestal.

El foc s'ha originat cap a dos quarts de tres del migdia en aquesta zona forestal de la Serra de Tramuntana per motius que encara es desconeixen.

L'incendi ha avançat ràpidament i s'ha aproximat a la zona dels Garriguers. Per aquest motiu, els serveis d'emergències han començat a evacuar aquesta tarda les prop de 200 persones que passaven el diumenge a l'aire lliure en una àrea de pícnic. L'operació s'ha dut a terme utilitzant rutes alternatives de sortida i sense incidències personals.

Fonts de la conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori han informat que l'incendi ja es troba estable i que, de moment, ha cremat 12 hectàrees de bosc.

Fins al lloc dels sinistre s'hi han desplaçat efectius aeris i terrestres de l'Ibanat, diverses dotacions dels Bombers del Consell de Mallorca i de Palma, així com agents de la Policia Local, Protecció Civil de Bunyola i de la Guàrdia Civil. A més, s'ha avisat al SAMU 061 i s'ha activat l'helicòpter de la Direcció General d'Interior, Emergències i Justícia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.