Societat

PATRIMONI MUSEÍSTIC

Sant Feliu tindrà al monestir una sala dedicada a la salut

Sant Feliu de Guíxols tindrà una exposició permanent sobre l'àmbit de la salut, després que ahir es formalitzés un conveni entre el Museu d'Història de la Medicina i l'Ajuntament de Sant Feliu. La sala permanent estarà situada al quart pis del monestir i tindrà una superfície expositiva d'uns 800 m².

Amb aquesta nova atracció cultural es vol incrementar el nombre de visitants de la ciutat, que ja ofereix manifestacions artístiques com el Festival de la Porta Ferrada i l'exposició de fons Thyssen d'aquest estiu, que també se situarà al monestir. Les tasques d'adequació del local i la dotació dels equipaments i instal·lacions seran a càrrec de l'Ajuntament. A hores d'ara hi ha un primer esbós sobre el contingut i les directrius del projecte museogràfic. L'exposició té per títol provisional Curar-se en salut i s'hi exhibiran peces del Museu d'Història de la Medicina de Catalunya i del Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.