Societat

Operació policial contra el tràfic de persones a Barcelona, Badalona i Santa Coloma de Gramenet

Els responsables de la xarxa obligaven noies d'origen xinès a prostituir-se després de retirar-los el passaport i contreure un deute amb l'organització

La Guàrdia Civil duu a terme des de primera hora del matí d'aquest dimecres una operació contra el tràfic de persones al centre de Barcelona, concretament noies de nacionalitat xinesa obligades a practicar la prostitució després que els caps de l'organització els prenguessin el passaport i les obliguessin a tornar un deute econòmic.

Els agents han fet des de les sis del matí entre deu i dotze entrades i registres de la capital catalana, com per exemple al carrer Ali Bei, número 119, a més d'altres a Badalona i Santa Coloma de Gramenet. L'operació, coordinada per un jutjat d'Instrucció número 21 de Barcelona, ha començat a les sis del matí i continua oberta.

Es preveu que els registres no s'allarguin gaires hores més, segons fonts properes a la investigació. D'altra banda, es desconeix el nombre de detinguts en l'operatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia