Societat

La pluja al litoral provoca danys i inundacions

Les tempestes al litoral nord de Tarragona i Barcelona van provocar la matinada d'ahir diverses incidències a Calafell, Cubelles, Cunit, Badalona i Vilanova i la Geltrú, segons informa l'ACN. Baixos inundats, carrers i passos subterranis tallats, cotxes arrossegats per l'aigua i semàfors avariats van ser algunes conseqüències dels aiguats, que no van causar danys personals i van tenir uns registres de fins a 57,3 litres a Cunit, 49,1 dels quals van caure en només 30 minuts. A Cubelles, a conseqüència de les pluges es van quedar sense telefonia fixa i van haver de tallar la circulació dels ponts sota la via del tren, com també va passar a Vilanova. A Cunit, l'aigua va arrossegar un cotxe, van haver de tallar la C-31 i l'avinguda de la Font. A Badalona van tallar l'avinguda del Maresme.

El telèfon d'emergències 112 va rebre un total de 114 trucades relacionades amb els xàfecs, la majoria dels quals, concentrats de les tres a les set de la matinada. Segons Protecció Civil, la situació es va poder anar normalitzant al llarg del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia