Societat

societat

Detinguts tres joves durant el Saloufest

La policia local de Salou ha detingut, des de dimarts passat a la nit, tres joves britànics participants en el Saloufest, que fins dissabte aplega al municipi uns mil universitaris en la tercera i última tongada del polèmic festival. Les tres detencions s'han produït després que els joves agredissin un agent de la policia, empenyent-lo, i probablement sota els efectes de l'alcohol. Se'ls imputen presumptes delictes d'atemptat contra l'autoritat, resistència i desobediència.

La detenció més recent es va produir dimecres a la nit, després que agents que anaven de paisà van detectar que dos joves s'havien situat al mig de la calçada a la zona d'oci de Salou i estaven entorpint la circulació de vehicles. Després de l'avís, agents que estaven de servei van demanar la identificació als dos joves, un cop ja eren a l'hotel, però un d'ells va intentar escapar-se, moment en què va empènyer un dels agents.

Les altres dues detencions es van dur a terme dimarts a la nit, després que els agents de la policia van tenir notícies que s'estava produint una baralla a la discoteca Kiss. Els dos joves, també probablement sota els efectes de l'alcohol, van empènyer un agent durant la detenció, i van acabar sent traslladats a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Des de dimarts, la policia local ha interposat també sis sancions per incompliment de l'ordenança de civisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia