Educació

educació

protesta

Montgat es mobilitza per l'institut escola

Una marea groga de centenars de montgatins va tallar diumenge al matí l'N-II per reclamar un ensenyament públic de qualitat al municipi i fer visible la seva reivindicació per a la construcció d'un institut escola. La plataforma per a la construcció del nou centre, formada per les AMPA dels centres públics de Montgat, valora molt positivament la mobilització i insisteix en la importància de mantenir la reivindicació, ja que el creixement de la població fa necessari el nou centre, que Montgat ja fa anys que reclama. A hores d'ara, l'única solució proposada per la Generalitat ha estat obrir noves línies en les escoles existents a través de la instal·lació de barracons provisionals.

La mobilització va començar al davant de l'estació de Montgat Nord i va avançar tallant l'N-II fins a l'estació de Montgat. Un cop allà, es va fer una botifarrada popular a la plaça de les Mallorquines per reivindicar una educació pública de qualitat al municipi i es van portar a terme diverses activitats lúdiques per als més petits. Va ser una mobilització intergeneracional i moltes famílies de la vila i van acudir amb els fills.

L'alcaldessa té previst reunir-se amb els responsables d'ensenyament a l'octubre per abordar el tema. El curs vinent, l'escola Marina tindrà una tercera línia de P3 que absorbirà la dotzena d'infants que s'havien quedat sense plaça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia