Societat

Un 48% dels joves amb discapacitat tenen estudis superiors

Gairebé la meitat dels joves que tenen alguna discapacitat, un 48%, tenen estudis superiors. Aquesta és una de les dades obtingudes a partir de l'enquesta realitzada per la Fundació Randstad Research a 466 persones amb discapacitat en edat laboral; és a dir, amb més de setze anys, a l'Estat espanyol.

Aquesta proporció, va explicar ahir en la presentació de l'estudi Una radiografia per a la reflexió i l'acció el director de Randstad Research, Valentín Bote, “no està allunyada del percentatge de joves sense discapacitat que tenen estudis”. D'aquest 46% amb estudis superiors, un 19% han cursat formació professional i un 29%, grau universitari, i només un 35% treballen. L'informe també exposa que un 80% d'empreses tenen en plantilla persones amb discapacitat i que, d'aquestes, un 60% volen continuar contractant-ne. Però una de cada quatre empreses amb personal amb discapacitat reconeix que té problemes d'“adaptació al lloc de treball” de la persona contractada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia