Societat

Convenis entre l'Obra Social La Caixa i dotze entitats gironines

Impuls al programa per fomentar la contractació de gent en risc d'exclusió

L'Obra Social La Caixa ha renovat el conveni de
col·laboració amb deu entitats gironines i n'ha signat un de nou amb dues altres entitats per a l'impuls del programa d'integració laboral Incorpora, que té com a objectiu facilitar un lloc de treball a persones en risc d'exclusió. Concretament, s'ha renovat l'acord amb Plataforma Educativa, Càritas Girona, Fundació Gentis, Fundació Oscobe, Fundació Altem, Serveis Assistencials de la Garrotxa-La Fageda, Fundació MAP, Fundació Mifas, Fundació Intermèdia, Fundació El Vilar i Creu Roja Girona –que renova la col·laboració a tot l'Estat–, i se n'han establert de nous amb la Fundació Acollida i Esperança, del Baix Empordà, i l'Associació Clúster Èxit (que agrupa cinc entitats que ja formaven part del grup).

311 llocs en cinc mesos

El projecte té com a objectiu establir vincles entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral per crear un clima de comprensió i col·laboració que es tradueixi en oportunitats per a aquells qui més ho necessiten. Entre gener i maig d'aquest any, s'han facilitat 311 llocs de treball a persones en risc d'exclusió gràcies a la
col·laboració de 171 empreses gironines i la tasca de 21 tècnics d'inserció. Entre els col·lectius atesos destaquen persones amb discapacitat, aturats de llarga durada, joves en situació de vulnerabilitat, víctimes de violència de gènere i immigrants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia