Societat

Oci

Barcelona, presa per la febre ‘Pokémon Go'

Unes 2.000 persones, segons els organitzadors, s'apleguen en la primera 'Pokedada', que ha omplert l'Arc del Triomf i el Parc de la Ciutadella

Èxit multitudinari de la primera Pokedada organitzada a Barcelona per reunir jugadors del Pokémon Go, joc per a mòbils que ha captat milions d'adeptes arreu del món en només tres setmanes de funcionament. Unes 2.000 persones, segons els organitzadors, s'ha reunit aquest diumenge a la tarda a l'Arc de Triomf de Barcelona per participar en la “cacera” d'aquest personatges animats.

Una reunió que s'ha desplaçat, mòbil en mà, fins el Parc de la Ciutadella, on la Guàrdia Urbana, que ha obert una acta als organitzadors per fer una concentració sense permisos, calcula que hi jugaven simultàniament unes 800 persones.

Amb alguna excepció, la majoria de jugadors i jugadores tenien entre 20 i 30 anys, és a dir, que eren uns nens quan la sèrie de dibuixos animats es va fer famosa. La nostàlgia, el fet que el joc sigui accessible perquè es pot jugar des del telèfon, i que també es pugui participar en equip són alguns dels secrets de l'èxit de l'aplicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia