Urbanisme

Municipal

Els canetencs estrenen les millores fetes al passeig marítim

Coincidint de ple amb Setmana Santa, Canet ha enllestit les obres d'adequació del passeig marítim de la platja del Cavaió fins a Arenys de Mar. Els veïns que hi passegen habitualment han pogut comprovar els canvis a la via, on s'ha instal·lat finalment il·luminació i nou mobiliari urbà, i s'ha diferenciat un espai perquè hi puguin circular les bicicletes.

Les obres, amb un pressupost de 95.000 euros, corresponen a un dels quatre projectes participatius que va triar la ciutadania l'any passat i que s'havia d'executar abans del desembre. Tot i això, tal com va explicar al seu moment el regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet (ERC), entrebancs administratius tant amb la Generalitat com amb l'Estat, l'ACA i Adif han obligat a anar allargant el temps d'execució. Finalment, però, la millora del tram ja és una realitat, malgrat que ja s'ha hagut de lamentar un primer acte d'incivisme contra les cordes que separen el carril bici, que van ser tallades.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha negociat amb Adif perquè instal·li tanques de protecció en aquesta part del passeig, ja que la via queda al mateix nivell que el camí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia