Urbanisme

Municipal

Premià iniciarà els accessos a l'estació a finals de mes

Els treballs duraran quatre mesos i costaran 320.000 euros

L'Ajuntament reclamarà l'import a Adif

L'Ajuntament de Premià de Mar té previst començar els treballs per fer els nous accessos a l'estació de tren a finals de mes o principis de febrer. Així ho va avançar el regidor d'Urbanisme, Antoni Subirà (CiU), després que tot just s'ha posat a licitació la construcció de l'obra.

Està previst que els treballs durin, aproximadament, quatre mesos i costin uns 320.000 euros. Aquest import el sufragarà l'Ajuntament, que ja ha recordat que, un cop acabin les obres, el reclamarà a Adif. A grans trets, aquest projecte consisteix en la recuperació del pas subterrani i l'ampliació de la vorera.

Per la seva banda, la plataforma Estació Premià també va aportar millores a la intervenció, amb l'augment de l'amplada de l'escala del pas subterrani i compensant la supressió d'espai en aquell indret (previst per al pas de vianants en superfície) desplaçant el pas de vianants sobre l'N-II uns vint metres cap al Masnou.

Tal com va assenyalar Subirà, abans del gruix de l'obra s'executaran alguns treballs previs, com el desplaçament del semàfor que regula el pas per l'N-II “uns vint metres en direcció Barcelona”. “S'intentarà que aquestes obres afectin tan poc com sigui possible els usuaris”, va voler subratllar el regidor d'Urbanisme.

Afectacions a l'N-II

Aquests treballs també causaran afectacions al trànsit rodat que circuli per l'N-II perquè s'haurà de suprimir un dels dos carrils que hi ha en sentit Barcelona davant l'estació. Això provocarà que en aquesta via hi hagi dos colls d'ampolla a l'altura de Premià de Mar, ja que a l'entrada del municipi venint de Vilassar de Mar actualment també hi ha tallat un carril en direcció Barcelona a causa de les obres del port.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia