Infraestructures i serveis

Adif invertirà 9,5 milions a renovar el tram Maçanet-Caldes

Adif invertirà 9,5 milions d'euros en la renovació integral de la via del tren convencional en el tram de Maçanet-Caldes de Malavella, que forma part de la línia Barcelona-Portbou, i ha posat a licitació tres contractes de subministrament i transport dels materials necessaris per a portar a terme les obres.

Els treballs que Adif portarà a terme tenen per objectiu millorar les instal·lacions ferroviàries augmentant-ne la seguretat i consistiran en la col·locació de nova superestructura de via al llarg de les dues vies generals d'aquest tram, de 28,7 quilòmetres. També es renovaran 6,1 quilòmetres de rails secundaris a les estacions de Maçanet-Massanes i Caldes, així com 24 aparells de via d'ambdues estacions per adaptar les instal·lacions.

No s'atura el trànsit

L'actuació es compatibilitzarà amb el trànsit de trens i també inclou millores com ara el condicionament de les trinxeres, protecció als terraplens, la tala d'arbres, el desbrossament de vegetació i la instal·lació de nou paviment de cautxú als passos a nivell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia