Infraestructures i serveis

Volen expropiar 39 finques per la C-25 de Campllong a Riudellots

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha tret a informació pública la relació de béns i de drets afectats per l'execució de les obres del projecte de millora i eixamplament i reforç del ferm a la carretera C-25, entre Campllong i Riudellots de la Selva.

En total, es tracta de 18 finques al terme municipal de Riudellots de la Selva i 21 finques a Campllong.

Les obres en aquesta carretera està previst que comencin al setembre i la posada a licitació de l'obra s'ha obert per un import de 2,6 milions d'euros. L'obra inclou un carril bici i està previst que s'allargui nou mesos. Consisteix també en l'ampliació en un tram de dos quilòmetres d'una carretera que actualment ocupa vuit metres d'amplada i que passarà a ser de deu, amb dos carrils de 3,5 metres d'amplada i vorals d'1,5 metres.

Es preveu que l'ampliació de la carretera serveixi per facilitar la connexió entre els dos municipis. La C-25 està actualment ampliada entre Riudellots i Cassà de la Selva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia