Adjudiquen a Sant Celoni les obres de la Unió Batllorienca i de l'ermita de Sant Llorenç de Vilardell

La Junta de Govern Local de Sant Celoni ha adjudicat les obres de la Unió Batllorienca i les obres de restauració de l'ermita de Sant Llorenç de Vilardell. Entre les més de 30 ofertes valorades, la Junta de Govern Local ha adjudicat provisionalment la realització de les obres de la Unió Batllorienca per 924.918,45 euros + IVA a la UTE formada per Formsace SL i Riemar projectes i instal·lacions SL. El projecte d'aquest nou equipament municipal per la Batlloria, contempla la substitució de l'actual edifici, situat en una parcel·la estreta i allargada entre la carretera Vella i el fons del carrer Breda. El nou edifici tindrà tres plantes (planta soterrani, planta baixa i planta pis) i un pati interior i estarà connectat amb l'actual Centre Cívic del carrer Major que acull el Consultori mèdic, la Biblioteca i la seu del Consell de Poble. La Unió Batllorienca tindrà una superfície construïda de 797 m2, dels quals 257 m2 corresponen a la planta soterrani, 289 m2 a la planta baixa i la resta al primer pis. Al soterrani s'hi ubicaran tres sales destinades a les entitats del poble, un magatzem general i un pati que dóna llum al nivell; a la planta baixa s'hi ubicarà la Biblioteca (amb una superfície útil de 105 m2), el control principal d'accés i els quadres i armaris d'instal·lacions; a la planta primera hi haurà una sala polivalent de 120m2 amb un aforament màxim de 180 persones i espais complementaris.

D'altra banda, les obres de restauració de Sant Llorenç de Vilardell s'han adjudicat a SIC Bosch SL per 142.807,08 euros + IVA. Aquestes obres consisteixen en la reparació estructural de la nau de l'església, la reconstrucció del porxo situat a l'entrada, la reparació del campanar i la sagristia. El condicionament també inclourà el tractament dels paraments interiors i exteriors utilitzant sistemes i materials constructius originals (pedres, dovelles) o equivalents. Els treballs que afectin el subsòl i alguns elements significatius de l'edifici es realitzaran sota control arqueològic. Les obres tenen un termini d'execució de set mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona