Infraestructures i serveis

El tram de l’R15 de Reus a Marçà-Falset, un mes en autobús

Per obres a la línia de rodalies, una part del trajecte es farà per carretera

Les obres a la línia de rodalies R15 entre Reus i Marçà-Falset obligaran a cobrir aquest tram en autobús entre el 29 de juliol i el 3 de setembre. Renfe va informar ahir que, durant poc més d’un mes, habilitarà un servei alternatiu per carretera entre les dues estacions de ferrocarril de la línia d’Estació de França a Riba-roja d’Ebre, passant per Tarragona i Reus, a causa de les obres de millora a la infraestructura, en concret al túnel de l’Argentera. Bàsicament, les obres consisteixen en la modernització de la via al túnel per suprimir la limitació temporal de velocitat existent.

Amb aquesta actuació, que té un pressupost superior als 2 milions d’euros (inclosos els materials), està prevista la supressió de la limitació temporal de velocitat (LTV) existent en aquest tram, amb la conseqüent millora de les condicions de circulació. Els horaris no quedaran afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia