Infraestructures i serveis

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

El CatSalut i Educació, que al costat du a terme les obres a l’escola El Gegant del Rec, analitzen quines són les causes que poden haver provocat la inundació

No és el primer cop que s’inunda

El CAP Alfons Moré de Salt va reobrir ahir les portes després que divendres quedés inundat arran de les fortes pluges que van caure a les comarques gironines. Després d’un cap de setmana de neteja de fang i durant el qual es van derivar els usuaris al CAP Jordi Nadal, també de Salt, ahir el CAP situat al passeig Marquès de Camp i a tocar de les obres de l’escola El Gegant del Rec, tornava a atendre els usuaris mentre s’estudien les causes de la inundació, que precisament no és el primer cop que succeeix.

Des de l’ICS Girona explicaven ahir que ja s’havia fet una intervenció per solucionar-ho i que amb el temporal Glòria no hi va haver cap problema, però que ara havia tornat a passar. Per aquest motiu, el CatSalut i el Departament d’Educació analitzaven ahir què pot haver succeït, tot i que ja assenyalen que es pot tractar de la coincidència de diversos factors, com ara la ubicació del centre o la proximitat de les obres de l’escola.

La interrupció del servei en aquest centre ha provocat que durant el cap de setmana els tests d’antígens i les PCR, que normalment es fan al mòdul del CAP Alfons Moré, es fessin al CAP Jordi Nadal, així com tots els serveis d’urgències apareguts. Concretament, pel que fa a les proves per detectar la Covid-19, se’n van fer un total de 150, una quantitat que, segons Salut, és pràcticament la meitat de les que es feien fins ara els caps de setmana.

Pel que fa als danys provocats per la inundació, sobretot han resultat afectats cinc transformadors d’ordinadors que s’han hagut de canviar, així com material divers –com ara paper per a les lliteres– que va quedar afectat per l’aigua.

LA DATA

3.09.2021
Dia
que va quedar inundat el CAP Alfons Moré de Salt a conseqüència de la forta pluja que va caure a la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona