Infraestructures i serveis

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Els trens ja circulen per les dues vies pel tram afectat però amb limitació de velocitat cap a Barcelona

Es produeixen retards que poden superar els 15 minuts

La circulació ferroviària entre Gavà i el Prat de Llobregat (Baix Llobregat) s’ha restablert per les dues vies aquest dimarts al matí després del descarrilament d’un tren dilluns a la tarda que va obligar a interrompre el servei.

Poc abans de dos quarts de vuit del matí Renfe ha informat de la normalització del servei al tram on es va produir la incidència. El gestor d’infraestructures Adif ha confirmat que s’ha reobert el pas per la via que encara continuava tallada i ha avisat que els trens circulen amb retard. Els trens que circulen per la via d’entrada a Barcelona ho fan amb limitacions de velocitat quan passen pel tram afectat. Els retards poden superar els 15 minuts a les línies de Rodalies R2 sud i als trens regionals de l’R13, R14, R15, R16 i R17.

El descarrilament va passar poc després de dos quarts de sis de la tarda de dilluns, quan un comboi de Rodalies que feia el trajecte entre Sant Vicenç de Calders (Baix Penedès) i l’Estació de França de Barcelona va sortir de les vies, segons va explicar Renfe en un comunicat. En l’accident no es van produir danys personals i els viatgers van ser transbordats a d’altres trens. Els trens regionals es van desviar per Vilafranca del Penedès

La circulació va quedar tallada per les dues vies i es va habilitar un servei alternatiu per carretera entre Gavà i Sants. Pocs minuts abans de les nou de la nit es va restablir la circulació per via única en el tram afectat, amb limitacions. de Cap a les deu de la nit Adif va interrompre la circulació per les dues vies per permetre els treballs de reparació. Cap a les cinc de la matinada d’avui ja s’ha restablert el pas de combois per una única via, amb retards d’entre 30 i 45 per la reducció de la capacitat operativa.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona