Serveis

Montserrat desactiva l'empresa municipal del sòl

L'ajuntament tanca l'empresa pública de serveis degut al preu que suposa mantenir-la

La decisió ha estat presa per unanimitat al Consell d'Administració

L'empresa Espais Urbans Montserrat, fou creada per l'ajuntament de la vila a principis de 2007 per a gestionar sòl. Els dos objectius fonamentals eren la creació d'habitatges i la urbanització en nuclis residencials del terme municipal.

L'aturada urbanística i el retard en l'aprovació del Pla General d'Ordenació Urbana, han impedit desenvolupar els objectius per als que fou creada aquesta empresa municipal, per la qual cosa des del primer moment se li van assignar a més, serveis de neteja, jardineria i manteniment de zones verdes.

Actualment, aquesta empresa està configurada per un gerent, un tècnic, tres jardiners i onze netejadores a temps parcial. A més, hi havia un assessor jurídic i un econòmic que actuaven puntualment sobre el desenvolupament de l'empresa.

Davant la deficitària situació econòmica per la que passa l'Ajuntament i després d'haver estudiat diverses alternatives, l'equip de govern, ha proposat davant el Consell d'Administració, traslladar a mans de l'Ajuntament els serveis que fins ara desenvolupava aquesta empresa i deixar-la sense activitat. Aquesta decisió suposa un estalvi global de 218.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.