Administracions

Palafrugell fa pedagogia de la diversitat sexual

Obren un espai específic d’atenció i sensibilització per al col·lectiu LGBT

L’àrea de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Palafrugell ha posat en servei l’Espai LGBT, un servei adreçat a tota la població que vulgui a donar a conèixer alguna situació relacionada amb la diversitat sexual, l’orientació sexual o l’expressió de gènere o fer alguna pregunta. Aquest nou servei també va destinat a persones que han patit, pateixen o són susceptibles de patir alguna situació de discriminació.

L’Espai LGBT disposa d’un servei d’atenció integral que serà obert el tercer dimecres de cada mes amb hora prèvia. Ofereix informació i assessorament, atenció social, acompanyament psicològic, assessorament legal i assessorament sobre denúncies penals i administratives. L’Espai LGBT també durà a terme al llarg d’aquest any actes de sensibilització i formació per a professionals.

El servei és gratuït i l’atenció és professionalitzada i confidencial i treballarà conceptes com ara l’heterosexualitat, l’homosexualitat, la bisexualitat, els transgèneres, la intersexualitat i els queer, a més de donar eines a persones que generin algun tipus de fòbies cap a altres que estiguin incloses en aquests conceptes. L’espai està situat en un local del carrer Pals, a Palafrugell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia